DBF Expert Audit este o companie ce oferă servicii de contabilitate, servicii de consultanță financiar-contabilă, audit, analize și evaluări. Serviciile noastre sunt asigurate de o echipă tânără, dinamică, de profesioniști bine pregătiți în domeniul financiar-contabil și managementul afacerilor.


Colectivul nostru este preocupat în permanență cu perfecționarea cunoștințelor și actualizarea informațiilor în domeniul financiar contabil, obiectivul nostru principal este să oferim clienților cele mai bune servicii în domeniu.

Situațiile contabile și financiare întocmite de contabilii noștri se află în strictă concordanță cu standardele în vigoare, acuratețea acestor situații oferind siguranță și un bun control al cheltuielilor companiei pe care o reprezentați.

Calitățile Echipei

De fiecare dată când este nevoie specialiștii noștri oferă consultanță atât la sediul nostru cât și la sediu clientului, telefonic sau prin email.

Mobilitate

Orice schimb de informații va rămâne confidențial.

despre noi 1

DBF EXPERT AUDIT S.R.L. este o societate autorizata, membra a urmatoarelor organizatii profesionale:
– Camera Auditorilor Financiari din Romania;
– Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania.
Misiunea noastra este sa asiguram clientii de credibilitatea informatiilor financiare oferite.
Dorim sa obtinem recunoastere si apreciere pentru calitatea serviciilor si muncii depuse.
Valorile pe care le promovam sunt:
 Profesionalism;
 Confidentialitate;
 Eficienta.
Oferim o gama larga de servicii, precum servicii de contabilitate, audit si consultanta in afaceri.
De ce sa ne alegeti pe noi :
 Va reprezentam interesele pe perioada controalelor fiscale;
 Sunteti acoperit prin raspundere contractuala;
 Experienta acumulata prin solutionarea problemelor economice ale fiecarui client este acum la dispozitia D-voastra;
 Suntem la curent cu noutatile legislative pe probleme specifice;
 Externalizarea activitatii financiar-contabile va va oferi timpul necesar pentru a va concentra mai mult pe obiectivele firmei.

DBF EXPERT AUDIT S.R.L. are experienta in auditarea proiectelor externe cu finantare de la organisme europene si internationale (POR, POSDRU, POSCCE, PODCA, POP, POSMEDIU, granturi de cercetare, granturi norvegiene, granturi elvetiene), precum si in verificarea asupra modului de intocmire a situatiilor financiare consolidate anuale conform OMFP nr. 1802/2014 si OMFP nr. 1286/2012.
Administratorul societatii este d-l Manolescu Florin, cu experienta profesionala de cel putin 20 de ani in organizarea si conducerea activitatii financiar-contabile la diferite societati comerciale cu profil de activitate de comert, productie, prestari servicii, agricultura cu finantare europeana etc.
Cautam sa fim in pas cu cerintele de varf ale profesiei in domeniile specifice precum: contabilitate, fiscalitate, tehnologia informatiei (IT), resurse umane, proceduri interne, sisteme de management al performantei, evaluare patrimoniala.
IMG_0634 IMG_0636 IMG_0627

Tarife

Tariful se negociază în funcție de mărimea și complexitatea activității clienților cât și de serviciile dorite respectiv contabilitate, personal, deplasări la bănci și instituții, consultanță contabilă și fiscală, expertize, audit. Firma noastră poate oferi și servicii de angajări și instruire de personal în domeniu.


Fiecare afacere este unică și are propriile sale nevoi, de aceea noi încercăm să-ți înțelegem afacerea și așteptările și să ne adaptăm servicile astfel încât să primești exact ce ai nevoie. Asemenea unei mașini luate dintr-un showroom, nici un pachet contabil predefinit nu se va mula perfect pe nevoile specifice ale afacerii tale.

Pentru firmele nou-înființate aplicăm următoarea politică de tarife:

-Primele două luni-discount 100%;

-Până la înregistrarea primelor venituri din activitatea de bază-discount 50%.

Pe parcursul colaborării noastre, tariful poate fi modificat, în sensul majorării sau micșorării, în funcție de volumul de acte primare, complexitatea operațiunilor contabile, numărul de salariați.